16 Eylül 2012 Pazar

LİMANGO'DAN KENDİME HEDİYEM VAR


     Selam ile...
     Geçenlerde, ara verdiğim online alışveriş günlerime bi' geri döneyim dedim. Eee, ne de olsa beş ay oldu :).  Bi dolu online alışveriş sitesini aynı anda gezip, karar vermeye çalıştığım zamanların aksine, yalnızca bir kaç siteyi açıp şöyle bi baktım. Ve Limango'nun "Kozmetik Tutkunlarına Özel" sloganıyla ekranıma getirdiği bu kutuyu ve içini merak edip, attım sepete. Kozmetik ve bakım ürünlerine öyle aman aman düşkünlüğüm olmasa da hanımların o güzellik dürtüsü kamçıladı benide...  Ne var ne yok bakmadım bile. Kendime bi güzellik yapmanın vakti gelmişti zira!

     Neyse, tahmini sürede elime ulaştı paketim. Elhamdulillah. Heyecanla açtım tabii :) Her şey minicik boy, deneme amaçlı hazırlanıp özenle paketlenmişti. Sağolsunlar, hanımların nelere dikkat edeceğini iyi biliyorlar.Yalnız bi ürünün etiketi yoktu, daha doğrusu çıkmış sanki. Paketi karıştırdım ama bulamadım, belki benim gözümden kaçtı ya da ufak bi hata oldu. Ama sevimli bir paket olmuştu. Ben de sizler için kampanyası devam eden bu paketi fotoğrafladım. Belki beğenir, siz de kendinize yaparsınız bi güzellik. Hâla üye değilseniz buraya bir TIK.



  Kutunun fuşya rengi kapağını açtığımda bu kart vardı. Kartın arka yüzünde de paketteki ürün içeriği yazılıydı.


   Kartın altında, turuncu hediye kağıdına sarılmış haldeki ürünlerimi görünce "iyi oldu bu" dedim kendime :)


   Sonra da hepsini bir araya toplayıp aile fotoğrafı çektim :) Çok sevimliler di' mi? Her şey minicik. Ama kutu dopdolu. Deneyip, büyük boylarına geçeceğimi düşündüğüm ürünler var.


     Bu da neyin ne olduğunu anlamak için üstteki bahsettiğim kartın arka yüzü. Her şey minik olduğu için yazıları okumakta güçlük çektim ben ve bu kartı iyi ki koymuşlar dedim.

     Bu kutunun ardından bir alışveriş daha yaptım ki Limango'dan, kendileri henüz elime ulaşmadılar. Kargom geldiğinde onları da fotoğraflayıp seyrinize açacağım inşallah. Ama dikkat edilmesi gereken bir mevzu var ki; onu da belirtmeden geçmek istemem. İnternet üzerinden yaptığım alışverişlerde hiç bir sorun yaşamama rağmen, bir ara online alışverişin bende alışkanlığa dönüştüğünü gözlemledim ve ara verdim. Elbette akıl vermek için değil ama dikkat edilmesi gereken bir şeyi hatırlatayım istiyorum. İnsanın arada böyle sevimli hediyelere ya da güzel şeylere almaya ihtiyacı oluyor. Fakat bu dozunda olursa ve kalırsa iyi gibi. Nihayetinde sokak esnafının da işe ihtiyacı var di' mi ;) Siz anladınız...

    Allah'a emanet...

4 yorum:

  1. Ay hepsi ne kadan sevimli :) Güle güle kullan Ayşe Hatun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di'mi? Çok şirinler Burcu.
      Her şeyin miniği daha sevimli olur tezini bir kez de ben yineliyorum :)

      Sil
  2. aile fotoğrafı olayına bayıldım :)))
    süpersin :)))
    güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam bi aile oldular ama :)
      Teşekkürler.Tavsiye ederim Şirine..

      Sil